Om mig

kreta sista dagen-10
Jag heter Frida Svensson, är 30 år, och har bloggat sedan 2008. Denna blogg har funnits sedan 2011 och har under årens lopp ändrat karaktär. Nu är det en livstilsblogg med fokus på female empowerment och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra. Jag älskar kvinnor, systerskap och att njuta av livet varje dag. I det stora i det lilla, i det kostsamma och i det som inte kostar något alls. Jag älskar allt som är härligt, god mat, god dryck, vackra kläder, inspirerande hem, böcker som skapar liv i själen och att möta just dig här i bloggen.

Genom denna blogg vill jag skapa en plats för människor att landa, inspireras och glädjas över att vara just den person de är. Jag vill också skapa en plats för mig själv genom vilken alla mina drömmar ska uppfyllas.

Jag flyttar inom kort till hus i Skanör och lämnar Malmö för denna gången. I huset kommer jag bo tillsammans med min husband to be David och vår dotter Estrid som föddes i april 2015.  Jag arbetar deltid på advokatbyrå, specialiserad på våld i nära relationer, och deltid som bloggare. Och så är jag fritidspolitiker, ordförande för Liberala kvinnor Skåne. Jag andas feminism!

Låt våra samtal blomstra, låt våran självkänsla öka och låt systerskapet växa!

Om du inte kan få nog av mig (sister, jag förstår dig!) så kan du följa mig på:
Bloglovin – för att inte missa något blogginlägg
Instagram – för dagliga uppdateringar om mitt liv, vad jag gör, äter, klär mig i osv.
FB-page – ja gilla så får du mig direkt i ditt flöde (och jag lottar ut give aways)
Pinterest – för att se vad som inspirerar mig just nu
Youtubekanal – om du vill se mig alive and kicking it!