Samarbete

Jag samarbetar gärna med företag och varje samarbete skräddarsys för att båda parter ska utvecklas på ett långsiktigt och givande sätt. Av denna anledning prioriterar jag långsiktiga samarbeten där inblandade varumärken stärks och sprids. Samarbetena förutsätter att de följer svensk marknadsföringslag. Jag tar gärna emot pressprover men förbehåller mig rätten att själv besluta huruvida jag väljer att skriva om produkten. Jag erbjuder bland annat möjligheten att placera bannerannonser och andra annonser såväl som att jag gör redaktionellt material.

I min blogg kan det förekomma affiliatelänkar, om det gör det så är det något som jag tydligt gör läsaren uppmärksam på. För det fall ett inlägg innehåller affiliatelänkar märks det ut i stil med “inlägget innehåller affiliatelänkar”. Om ett inlägg är publicerat mot ersättning märks även detta ut i stil med “inlägg sker i samarbete med Företag X” alternativt att “inlägget innehåller sponsrat material”. Detta görs för att läsaren på ett tydligt sätt ska se vilka inlägg som är sponsrade.

Även om ett inlägg är sponsrat eller innehåller affiliatelänkar står jag alltid bakom produkten/tjänsten till fullo och rekommendationer i bloggen ges enbart om jag genuint tycker om den.