Jag vill ju visa upp det finaste jag vet

 Helt plötsligt fick jag ett ryck och gjorde om i bokhyllan här hemma. Jag flyttade alla pocketböcker till Davids kontor och kvar i vår bokhylla i vardagsrummet fick bara de hårda böckerna vara kvar. Och det blev så himla himla bra. Ett minibibliotek och så fick jag lite fler ytor att göra stilleben och visa upp både fina böcker, en tavla och annat smått. Jag älskar att ha många böcker och att stå framför hyllorna och välja en ny bok att påbörja. Men ja, det vet ni ju för det har jag ju berättat en massa gånger. =)

Vid sidan av bokhyllan hänger happy lights och sprider världens mysigaste sken på kvällarna.
En tavla gjord av en konstnär som heter Nanna Johansson och är min mammas barndomsvän. I bokhyllan ser ni bland annat Rachel Zoes stilbok som är jättebra och Carolina Gynnings dekadenta drinkbok är också så himla härlig. 
Så nöjd jag blev över dessa tre hyllplan. Här samsas poeterna Coleridge och Keats, med Astrid Lindgrens memoarer, Hanna & Amandas bok “the golden year” delar plan med Frödings dikter och Cecilia Hagens klassiska mammabok från 80-talet får samsas med erotisk litteratur från underklädesmärket Agent provocateur som ligger ovanpå boken om styckmordet på den prostituerade Catrine da Costa. En salig röra! 

 Längst ner står alla glossiga tidningar på rad tillsammans med de små lyckodockorna man får när man beställer från Skincity! 

Vi har haft en jättefin dag idag. Efter en allt för tidig morgon somnade vi alla tre om i vår säng och eftersom Estrid sover i egen säng passar jag på att verkligen verkligen njuta när vi alla tre ligger nära och kramas och håller om varandra och somnar ihop. Sen var det babysim och som vanligt blev Estrid en jättetrött bebis och vi låg nära nära på soffan och slumrade i flera timmar. Det var UNDERBART! När hon var liten liten bebis vågade jag inte sova med henne för jag var så rädd för plötslig spädbarnsdöd. Men nu när hon är större, men fortfarande är bebis, passar jag på att sova middag ihop nära nära. Sen for vi på ärende, åt kvällsmacka hos mina föräldrar och sladdade hem för en liten stund sedan. Nu sover Estrid och jag sitter i köket och lyssnar på mitt bästa radioprogram just nu, Lundströms bokradio. Alldeles snart ska jag krypa ner i sängen men än vill jag stanna uppe lite till. Passa på att njuta av lugnet och tystnaden! =) 

0

6 Comments on Jag vill ju visa upp det finaste jag vet

 1. frökensöt
  september 23, 2015 at 8:03 f m (4 år ago)

  älskar böcker! svårt att skiljas från dem! just nu diskuterar vi Fadren och Selma lagerlöf, har du någon tanke om dessa två`? sedan läser jag lättsamma saker också som orange is the new black 😀

  Svara
 2. Frida Svensson
  september 23, 2015 at 8:04 f m (4 år ago)

  nej jag har tyvärr inte läst någon av böckerna du pratar om. Men OITNB har jag ju sett på Netflix and I LOVE IT!! =) jag är en sucker för chic lit. Gud vad jag älskar det! =)

  Svara
 3. Anonym
  september 24, 2015 at 7:25 f m (4 år ago)

  Det finns andra böcker om Catrine da Costa. Kim Larsson och Per Lindeberg och Amanda Ekberg, etc. Dessa skrevs efter att teknisk bevisning friat ett antal misstänkta i fallet.

  Svara
 4. Frida Svensson
  september 24, 2015 at 7:25 f m (4 år ago)

  intressant! älskar att läsa om brott och straff. Dock är det väl så att frikännandet av läkaren och obducenten var tveksam?

  Svara
 5. Anonym
  september 24, 2015 at 7:53 e m (4 år ago)

  Det viktigaste vittnesmålet i tingsrätten var den ena läkarens före detta fru som påstod att deras dotter sagt att hon umgåtts med sin far Catrine och obducenten när hon var mindre än ett och ett halvt år gammal. Läkarnas fingeravtryck finns inte på säckarna som kroppen återfanns i och dna-testen var negativa. Det finns ingen vad jag vet som var inblandad under processen som tror att de är skyldiga. Hanna Olsson drog sig tillbaka från debatten när det gavs möjlighet att använda sig av teknisk bevisning.

  Svara
 6. Frida Svensson
  september 24, 2015 at 7:53 e m (4 år ago)

  okej då. I rest my case! får väl läsa på lite och återkomma!

  Svara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *